DE PASPOORTEN VAN DE 7 KAT & SCHOTEL KROEGTIJGERS

IN MEMORIAM

Siva geboren op 01-02-2001, overleden op 04-07-2019
Op 4 juli jongstleden hebben wij onverwachts en met veel pijn in ons hart afscheid moeten nemen van Siva. Siva vormde een koppel met Puri. Dit koppel op leeftijd adopteerde wij de maand voor de opening van Kat & Schotel. Siva was onze diva. Ze paradeerde altijd trots door het café en was een van onze meest aanhankelijke katjes. Ze genoot van alle aandacht die ze kreeg.
 
We zijn onwijs dankbaar en blij dat we haar ruim 2 jaar een heel fijn huisje hebben kunnen geven waar ze niets tekort kwam. Maar het verlies doet enorm veel zeer.
 
Rust zacht lieve Sief, wij houden onnoemelijk veel van je en wat heb je ons en onze gasten veel liefde gegeven.

EEN KAT ADOPTEREN

 
In goede samenwerking met het dierenasiel is er een vaste groep bewoners geplaatst bij ons in het kattencafe. Deze katten kunnen niet geadopteerd worden. We vinden het belangrijk dat de katten een fijne stabiele thuishaven krijgen, de meeste asielkatten hebben al een onrustige tijd achter de rug. Te veel wisseling in de samenstelling van de bewoners zorgt voor onrust en dat doet de (geestelijke) gezondheid van de kat geen goed. Mocht het onverhoopt gebeuren dat een kat zich niet meer prettig voelt in het café dan gaan we uiteraard samen met Dierenasiel Walcheren opzoek naar een geschikt nieuw huis.
 
In het asiel wachten katjes op iemand die ze een fijn thuis kan bieden. Ben jij diegene? Maak een weloverwogen beslissing wanneer je een kat in huis neemt en kijk eens in het asiel of er een geschikte match voor jou is. De medewerkers helpen je heel graag. Op de website van het dierenasiel in Vlissingen kun je zien welke katten op dit moment nog in afwachting zijn van een “gouden mandje”. Kun je geen huisdier nemen vanwege regels of bijvoorbeeld gebrek aan tijd, ruimte en/of (financiële) middelen? Kom dan zeker eens een keer wat drinken in ons kattencafé.

KATTENWELZIJN

 

Het welzijn van de katten staat bij ons op nummer één. Kat & Schotel is het huis van de katten, wij zijn personeel en jullie zijn te gast. Om er voor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleidt hebben we etikattes opgesteld. Het is zaak dat iedereen zich aan deze huisregels houdt. Het is vooral van belang dat de katten altijd hun eigen gang kunnen gaan en zich kunnen terug trekken wanneer ze dat willen.

De asielkatten die wonen in het kattencafe zijn zorgvuldig geselecteerd door Dierenasiel Walcheren en zijn door ons geadopteerd. De katten zijn van Kat & Schotel en blijven bij ons zolang er geen noodzaak is om te verhuizen. Katje Bella kon helaas niet goed haar plekje vinden in de groep. Voor haar heeft het dierenasiel een nieuw huis gevonden. Bella heeft van mei 2017 tot september 2017 bij ons gewoond. 

KATTENCAFÉ KAT & SCHOTEL

IS PERMANENT GESLOTEN